Argetim dhe histori frymezuese per te rinj nga te gjitha moshat! Mireseerdhet ne boten fantastike te 2020. Histori fantastike rreth botes se 2020. http://ivacademy.ru

Bota ne 2020 Albanian

Argetim dhe histori frymezuese per te rinj nga te gjitha moshat!
Mireseerdhet ne boten fantastike te 2020. Histori fantastike rreth botes se 2020. http://ivacademy.ru/en/books/bota-ne-2020-albanian
Sales price $2.98
 
ARGETIM DHE HISTORI FRYMEZUESE PER TE RINJ NGA TE GJITHA MOSHAT!Mireseerdhet ne boten fantastike te 2020. Histori fantastike rreth botes se 2020.
Miresevini ne boten fantastike te 2020. Thjesht imagjinoni nje bote paqesore te 2020.
Ne 2020, nuk ka kufij me ne bote. Njerezit udhetojne lirshem ne cdo shtet qe deshirojne. Jane te lire te bejne biznes ne cdo pjese te botes duke zhvilluar potencialin e tyre per mireqenien e njerezimit. Me ne fund, pas kaq shume kohesh njerezit do te mund te citojne fjalet e Sokratit “Une jam Qytetar I Botes dhe kombesia ime eshte dashamiresia”.
Te gjitha shtetet ndalojne se prodhuari dhe tregetuari armed he fillojne te investojne per paqen dhe mireqenien e njerezimit.
Jeta eshte aq transparente sa qe askush nuk mund te fshehe ne vetvete te keqen sic ka qene me heret. Keshtu qe, njerezit udhehiqen nga ndergjegjja e tyre dhe jetojne nje jete te mire. Komuniteti global themelohet aq mire sa ska me nevoje per kufij ndares.
Per me shume…

Purchase at Amazon  https://www.amazon.com/dp/B01MV46R20/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486585627&sr=8-1&keywords=THE+WORLD+in+2020

Life and Business consulting visit www.ivacademy.ru
Бизнес консультации на www.ivacademy.ru  консультации для жизни

Best Seller 2017 : Miresevini ne boten fantastike te 2020. Thjesht imagjinoni nje bote paqesore te 2020. Ne 2020, nuk ka kufij me ne bote. Njerezit udhetojne lirshem ne cdo shtet qe deshirojne. Jane te lire te bejne biznes ne cdo pjese te botes duke

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s